εορτολόγιο οκτωβρίου | Giorth Shmera 23 Oktwbrioy Eortologio Agios Iakwbos O Apostolos Kai Adelfo8eos Prwtos Episkopos Ierosolymwn Tilegrafimanews

Αγία Θεοδότη και ο Άγιος Σωκράτης ο Πρεσβύτερος. Χρυσάνθη Χρυσάφιος Χρυσάφης Χρυσαφένια.


Eortologio 2020 2 Oktwbrioy Shmera Giortazei O Osios 8eofilos O Omologhths Orthodoxia Online

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Όλες οι εορτές καθημερινά για τον μήνα Οκτώβριο 2021 δεύτερο μήνα του Φθινοπώρου.

εορτολόγιο οκτωβρίου. Σύμφωνα με το εορτολόγιο σήμερα Τετάρτη 27 Οκτωβρίου γιορτάζουν τα ονόματα Νέστορας Νέστωρ Νεστορία. Όσιος Φιλόθεος ο Αγιορείτης. 6 Οκτωβρίου Ερωτηίς Ερωτηίδα Θωμάς Θωμαή Τόμας.

Εορτολόγιο ημέρας για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς. 26 Οκτωβρίου η γιορτή του Αγίου Δημητρίου. Σήμερα Δευτέρα 25 Οκτωβρίου είναι της Αγίας Ταβιθά της Αγίας Χρυσάνθης και του Αγίου Χρυσαφίου.

Γλύκων Δημήτριος Δήμητρα Μιμή Δήμος Λέπτινος Λεπτίνα Κυπαρισσία Παρεσίνα. Αυτό σημαίνει ότι γιορτάζουν οι. Σήμερα 28 Οκτωβρίου σύμφωνα με το Εορτολόγιο στο Armyvoicegr ημέρα της εθνικής μας εορτής είναι των αγίων.

Ο δέκατος μήνας του Γρηγοριανού Ημερολογίου με διάρκεια 31 ημερών. Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021. Σήμερα 5 Νοεμβρίου γιορτάζει.

Αγίας Σκέπης Αγίων Βήλης και Ευνίκης. 28 rows 13 Οκτωβρίου. Δες πότε πέφτει κάθε γιορτή για τον Οκτώβριο.

Μάθε ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου για να ξέρεις σε ποιους να ευχηθείς. 3 Οκτωβρίου Δάμαρις Διονύσιος Διονυσία. Σήμερα Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 είναι της Αγίας Απολλωνίας του Αγίου Αστερίου των Αγίων Ζηνοβίου και Ζηνοβίας του Αποστόλου Κλεόπα του Αγίου Κρονίωνος του Ιερομάρτυρος Μαρκιανού και του Αποστόλου Τερτίου.

Άγιος Λογγίνος ο Εκατόνταρχος Όσιος Μαλός Άγιοι Δύο Στρατιώτες Άγιοι Λεόντιος Δομέτιος Τερέντιος και Δομνίνος Άγιος Ιωάννης ο Τουρκολέκας Όσιος Λογγίνος ο φύλακας της θύρας Άγιος Γάλλος. Αύριο Τρίτη είναι ημέρα γιορτής για τα ονόματα. Ο Οκτώβριος ή Οκτώβρης είναι ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου και δέκατος όλου του χρόνου στο Ιουλιανό και το Γρηγοριανό ημερολόγιο.

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 25 Οκτωβρίου. Πήρε την ονομασία του από τη λατινική λέξη Octo οκτώ επειδή στο αρχαίο δεκάμηνο ρωμαϊκό ημερολόγιο ήταν ο όγδοος στη. Σήμερα 20 Οκτωβρίου γιορτάζουν οι.

Εορτολόγιο Οκτωβρίου Σημαντικές ημερομηνίες. Ο Ιωάννης αυτό ήταν. Επομένως σήμερα γιορτάζουν οι.

Σήμερα τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 είναι Οσίου Κυριακού του Αναχωρητού και γιορτάζει ο Κυριάκος Ωστόσο το συγκεκριμένο όνομα γιορτάζει και σε άλλη ημερομηνία. Όλες οι ονομαστικές γιορτές του Οκτωβρίου. Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 26 Οκτωβρίου.

Σήμερα λοιπόν είναι του. Οσίου Αβερκίου επισκόπου Ιεραπόλεως. Εορτολόγιο Οκτωβρίου 2021.

Ο πατέρας του Εμμανουήλ Αγαλλιανός ήταν ιερέας στη Μυτιλήνη. 18 Οκτωβρίου - Εορτολόγιο - Εορτολόγιο ελληνικών ονομάτων. 2 Οκτωβρίου Ιουστίνος Ιουστίνα Κυπριανός Κυπριανή Κυπρούλα.

25 Οκτωβρίου 2021 1105. Την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 που είναι η 286η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό Ημερολόγιο η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη των Ιερομαρτύρων Κάρπου και Αγαθονίκης της Νεομάρτυρος Χρυσής και του Αγίου Φλωρεντίου του Θεσσαλονικέως. Ποιοι γιορτάζουν την Κυριακή 31 Οκτωβρίου.

0001 25 Οκτωβρίου 2021. 5 Οκτωβρίου Ερμογένης Χαριτίνη. μεταξύ 18 και 24 Δεκεμβρίου εκάστου έτους και στις 9.

στο χωριό Φάραγγα της Μυτιλήνης κοντά στην Καλλονή και επονομαζόταν Αγαλλιανός. Όσιος Ιλαρίων ο Μέγας. Ο Άγιος Ιγνάτιος γεννήθηκε το 1492 μΧ.

1 Οκτωβρίου Ανανίας Ανανούλα Ρωμανός. Άγιοι Γάιος Δάσιος και Ζωτικός. Εορτολόγιο Οκτωβρίου Οι νηστείες του μήνα.

Άγιοι Ανδρέας Στέφανος. Αρτέμιος Άρτεμις Αρτεμία Αρτεμισία Γεράσιμος Γερασιμούλα που γιορτάζουν και στις 4 Μαρτίου Οσίου Γερασίμου του Ιορδανίτου και στις 16. Η 30η Οκτωβρίου 2021 είναι η 303η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό Ημερολόγιο και η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά την μνήμη της Αγίας Απολλωνίας της παρθένου του.

Εορτολόγιο 14 Οκτωβρίου. Σήμερα Δευτέρα 25 Οκτωβρίου σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν Χρυσάνθη Χρυσάφιος Χρυσάφης Χρυσαφένια. 4 Οκτωβρίου Ιερόθεος Ιεροθέα.


Silverbrand Gr Ashmenies Eikones Ekklhsiastika Eidh Dwra A3ias Oktwbrios 2020 Eortologio


Eortologio Poioi Giortazoyn Shmera 23 Oktwbrioy


Eortologio Poioi Giortazoyn Shmera Paraskeyh 15 Oktwbrioy Larissanet Gr


Fwiyhxekysdw9m


14 Oktwbrioy Eortologio 2021 Osia Paraskeyh H Nea Epibathnh Orthodoxia Online


Giorth Shmera 23 Oktwbrioy Eortologio Agios Iakwbos O Apostolos Kai Adelfo8eos Prwtos Episkopos Ierosolymwn Tilegrafimanews


Eortologio Oktwbrioy 2019 Eortologio Poioi Giortazoyn Shmera 13 Shotoe


Eortologio Kyriakh 11 Oktwbrioy Poioi Giortazoyn Shmera


Eortologio Oktwbrioy Odhgos Toy Polith


Giorth Shmera 24 10 Eortologio Poioi Giortazoyn Shmera 24 Oktwbrioy


Eortologio Oktwbrioy 2021 H Diadromh


Giorth 5 Oktwbrioy Eortologio 2021 Orthodoxia Online


Eortologio Poioi Giortazoyn Shmera 23 Oktwbrioy


Silverbrand Gr Ashmenies Eikones Ekklhsiastika Eidh Dwra A3ias Oktwbrios 2019 Eortologio


Eortologio Tetarth 13 Oktwbrioy Poioi Giortazoyn Shmera


Eortologio Ti Giorth Einai Shmera Deytera 4 Oktwbrioy Ellada Eidhseis


Giortes Eortologio Oktwbrioy 2021 Orthodoxia Online Giortes Oktwbrioy 2021 Eortologio Eortologio Oktwbrioy 2021 Megales Giortes Ths Or8odo3ias Or8odo3ia


Eortologio Kyriakh 17 Oktwbrioy Poioi Giortazoyn Shmera


Eortologio Febroyarioy 2020 Poioi Giortazoyn Shmera 10 2 Nea Selida